bandenverkoop

U kunt op de pagina bandenverkoop het assortiment banden vinden en de prijzen tevens is het mogelijk om via deze pagina te reserveren, u krijgt dan een mail van ons met een melding dat uw reservering klaar staat om af te halen of om om de banden door ons te laten monteren. Ook kunt u een afzonderlijke afspraak maken voor reparatie, balanceren of montage.

Alle prijzen zijn per stuk incl, btw, monteren, balanceren, verwijderingsbijdrage, en een nieuw ventiel. Prijzen onder voorbehoud van prijs wijzigingen. Zit uw bandenmaat/merk er niet bij klik dan hier.

Betaal mogelijkheden: maar contant kan natuurlijk ook.

Monteren

van der Avert ┬ábandenservice monteert personenwagen en bestelwagenbanden tot 3500KG. Van een 8” aanhangerbandje tot en met 24” banden voor grote 4x4 voertuigen. Wij monteren het probleemloos.

Banden Verkoop

Balanceren

Uitbalanceren is kleine metalen blokjes bevestigen aan de velg, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant bevestigen, dit om trillingen aan het stuur tijdens het rijden tegen te gaan. Maak gerust een afspraak.

Banden Verkoop

Repareren

De meeste lekkages, spijkergaatjes en insnijdingen tot 6 mm in het bandenprofiel kunnen doorm ons gerepareerd worden. Banden met beschadigingen groter dan 6 mm/beschadigingen aan de zijkant, kunnen niet gerepareerd worden.

Banden Verkoop
Heeft u vragen ? neem gerust Contact met ons op!